top of page

Beleef nu jouw eigen BoekEscape!

''Dit was niet alleen ontzettend tof voor de leesmotivatie, maar

ook voor de samenwerking tussen kinderen.''
Erick, leerkracht groep 8

 

BoekEscapes - Waar Lezen en Avontuur Samenkomen!

 

​​Ben je op zoek naar een unieke en boeiende manier om leesmotivatie bij kinderen te stimuleren? Maak dan kennis met BoekEscapes - een revolutionaire combinatie van leesplezier en avontuurlijke Escape Room-ervaringen, speciaal ontworpen voor kinderen van groep 4 tot en met de brugklas.

Waarom een BoekEscape?

🌟 Unieke Leeservaring

Stuur kinderen op een spannende reis, waarbij ze spelenderwijs kennismaken met de nieuwste en meest opwindende kinderboeken. Bij BoekEscapes draait alles om het stimuleren van leesmotivatie door middel van interactieve en uitdagende puzzels, verpakt in een meeslepende Escape Room-ervaring.

👫 Samenwerken & Plezier

In een wereld waar technologie de overhand heeft, is samenwerken en interactie van onschatbare waarde. Met BoekEscapes worden kinderen aangemoedigd om samen te werken, out-of-the-box te denken en hun leesvaardigheden te verbeteren, allemaal terwijl ze een geweldige tijd beleven!

🧩 Creatieve Puzzels

Verlies jezelf in een wereld van mysterie terwijl je aan de slag gaat met creatieve puzzels en uitdagende raadsels. Of het nu gaat om het speuren naar aanwijzingen in informatieboeken, het oplossen van kruiswoordpuzzels of het ontdekken van verborgen boodschappen in prentenboeken, er is altijd iets nieuws te ontdekken bij BoekEscapes!

👩‍🏫 Eenvoudig te Gebruiken

Geen zorgen voor leraren! BoekEscapes worden geleverd met alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke ervaring in de klas te creëren. Onze BoekEscapes kunnen eenvoudig zelf worden georganiseerd. Wil je liever de ervaring door ons laten organiseren? Dan kan dat ook! Als ervaren groepsleerkrachten gaan wij graag met jouw groep aan de slag, waardoor je als vaste groepsleerkracht alle handen vrij hebt om te helpen bij de puzzels en te observeren welke rol kinderen aannemen.

📚 Voor Wie?

BoekEscapes zijn perfect voor groepen 4 tot en met de brugklas en bieden een verfrissende en boeiende benadering van leesmotivatie in het klaslokaal. Of je nu een leerkracht bent die op zoek is naar nieuwe manieren om je leerlingen te inspireren, of een bibliothecaris die graag de liefde voor lezen bij kinderen wil aanwakkeren, BoekEscapes bieden voor ieder wat wils!

🚀 De Toekomst van Leesplezier

Wij geloven we dat de toekomst van leesplezier en educatief entertainment helder en opwindend is. Met innovatieve en interactieve benaderingen zoals de BoekEscape, zijn we vastbesloten om een blijvende impact te maken op de leesmotivatie van de kinderen.

Geïnteresseerd geraakt? Stap in de wereld van BoekEscapes en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je een wereld van avontuurlijke leesplezier ontdekt!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eigen BoekEscape-ervaring te boeken!


 

Het Verloren Beroep.jpg

Het Verloren Beroep (Groep 4 t/m 5)

Jack Mus heeft onze hulp nodig! Hij is wakker geworden op een verlaten zolder en heeft geen idee meer wat zijn beroep was. Hij meent zich wel te herinneren dat hij me iets héél belangrijks bezig was. Kunnen de kinderen Jack Mus zijn geheugen helpen opfrissen?

Gevaarlijke bloem.jpg

De Gevaarlijke Bloem (Groep 6 t/m 8)

 

Dokter A. Nalfabeet heeft een heel bijzonder plan. Hij is in het bezit gekomen van een unieke bloem, waarmee hij mist kan maken die alle letters uit boeken doet verdwijnen. De Leesdetectives hebben de koffer met de bloem van hem gestolen, maar binnen 45 minuten stuurt de dokter zijn handlangers om de bloem weer te bemachtigen. Kunnen de kinderen de bloem op tijd vernietigen?

Familie Huygelaer.jpg

Familie Huygelaer (Groep 7 t/m 8 en brugklas VO)

 

Er is iets niet in de haak bij de Familie Huygelaer. De erfenis van de graaf is gestolen! De tuinman is niet te vertrouwen, maar de kok al helemaal niet. Is iedereen eigenlijk wel wie hij zegt dat hij of zij is? Of liegt iedereen de boel bij elkaar? Het is aan de kinderen om het geheim van deze familie te ontrafelen voordat iemand er met de erfenis vandoor is!

Vraag nu vrijblijvend informatie aan!

Ik heb interesse in:
Hoe heb je ons gevonden?
whatsapp-logo.png
De beller
(en apper)
is sneller!

      0630581292

Bedankt voor de inzending!

bottom of page