top of page

101 dingen om te doen terwijl je op de WC zit | Ideale cadeau voor de schijterd''Iedereen poept. Soms een hoopje. Maar gepoept wordt er! Je bent inmiddels vast al een profi poeper. Je weet waar de wc-rol hangt en hoe je een dikke drol doorspoelt. Je hebt elk woord op de shampoofles gelezen en alle stippen op de badmat geteld. Het enige wat je misschien nog niet wist, is dat poepen behoorlijk saai kan zijn. Dus, is het weer tijd om een drukkie te doen, probeer dan een van de hersenkrakers, puzzels of knutselprojecten in dit boek. Er zijn 101 activiteiten en je kunt dus elke keer dat je op de wc zit een alledaagse bezigheid omtoveren tot een pi-pa-poep-party. Poep voort vrienden, poep voort!''


Je hebt zojuist de welkomstboodschap van het boek 101 dingen om te doen terwijl je op de WC zit gelezen. Ik heb het hier als inleiding maar geciteerd, want ik had zelf geen betere inleiding kunnen bedenken! Dit boek is namelijk de overtreffende trap van alle scheurkalenders die menig toilet in de wereld vandaag de dag rijk is. Ideaal tijdverdrijf voor kinderen die zich tijdens het breien van een bruine trui niet stierlijk willen vervelen!


Het boek bevat zoals gezegd 101 activiteiten die je kunt doen terwijl je een fax naar Darmstad verstuurd. Deze variëren in moeilijkheid. Een zogeheten stink-o-meter geeft aan hoe moeilijk de puzzel is die je in je schone(?) handen hebt. Een drolletje met een 1 geeft aan dat de oplossing gemakkelijk zou moeten zijn. Een drolletje met een 2 bevat een gemiddelde uitdaging en een drol met een 3 zorgt voor de rimpels. Daardoor kun je van tevoren afspraken in de familie wie aan welke puzzels mag komen. Of je verstopt het boekje gewoon even tussen de toiletrollen als je klaar bent, natuurlijk.


Zoals eerder al werd aangegeven, is dit boek eigenlijk een veredelde scheurkalender. Er bestaan genoeg boekjes met sudoku's, kruiswoordpuzzels en wijze uitspraken, maar dit boekje combineert dit alles. Zelfs filosofen worden er in geciteerd: ''Ik poep, dus ik leef!''

 

Wij raden dit boek aan voor...

...kinderen die houden van puzzelen

...lezers die de tijd nemen om hun gemak te doen

...de competitieve poepers onder ons

 

Samenvatting / Omslag


Puzzels, spelletjes, moppen en knutselprojecten – er is van alles om je mee bezig te houden terwijl je je DING DOET! NAAR DE WC GAAN IS BEST WEL SAAI, MAAR LEZEN OVER POEP NIET! POEP-POSTER HERSENKRAKERS POEP-PUZZELS ONDERBROEKENLOL KNUTSELEN MET WC-PAPIER Plus nog veel meer dingen om je hersenen bezig te houden terwijl je op de wc zit. Daag jezelf uit, trek door en wees trots op jezelf dat je meer dan één missie hebt volbracht! Inclusief uitvouwbare poster!

Comments


bottom of page