top of page

Bob maakt kunst | Het is een kunst om jezelf te zijn

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021Kaft Bob maakt Kunst

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt en waarschijnlijk zeker op school. Je loopt op het plein en er komt iemand naar je toe om te vertellen dat hij/zij iets lelijk vindt aan jou. Wat doe je dan? Je kan er alles aan doen om het te verbergen of te veranderen, maar misschien past dit wel helemaal niet bij jou. Bob heeft de oplossing! Lees dit boek om te ondervinden wat je dan moet doen. Ik geef je een kleine tip: own it like it's yours.


In dit kleurrijke boek maak je kennis met de vogel Bob. Bob loopt op een schoolplein en wordt op een dag uitgelachen om zijn belachelijk dunne benen. Die benen zijn toch niet normaal en algauw voelt Bob zich er erg rot over. Wat moet hij toch? Moet hij extra trainen zodat zijn benen dikker lijken, of juist extra eten? Ik bedoel, wat zou jij doen als je zulke rare benen hebt en iedereen je er op aankijkt?


Bob heeft wel een hele makkelijke oplossing en die oplossing is makkelijker dan het in eerste instantie lijkt. Bob maakt kunst is een boek vol met interessante platen en met een geweldige levensles erin. Namelijk dat jezelf zijn en blijven het allerbelangrijkste is om anderen de mond te snoeren. De titel is verraderlijker dan men in eerste instantie zou doen vermoeden.

 

Dit boek is voor...

...lezers die houden van fabels

... lezers die het heerlijk vinden om een boek te lezen met een levensles

... lezers die stiekem ook een vreemde vogel zijn

 

Samenvatting/Omslag


Bob heeft SPILLEPOTEN en wordt daar HEEL ONGELUKKIG van. Maar wat kan hij doen?


Comments


bottom of page