Gozert - een boek zonder denkkaders
top of page

Gozert - een boek zonder denkkaders

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties' ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?


Het is best lastig om een beste vriend te hebben die niemand kan zien. Dat is wat Ties lijkt te overkomen. Zijn beste vriend Gozert laat hem de meest waanzinnige avonturen beleven, maar zijn deze avonturen wel zo echt als dat ze er voor Ties uitzien?



''In de wereld van Ties met Gozert is niets te gek. Enge mensen zijn trollen, gemene juffen zijn heksen en juffen bij de BSO eten kinderen op. Gozert is een fantastisch avontuur waar je ontzettend hard moet lachen om de naïeve Ties en uiteindelijk blijkt Ties niet zo gek te zijn als dat hij lijkt... Fantastisch!''




''Gozert is een boek dat eigenlijk voor zowel kinderen als volwassenen een aanrader is. Het laat je als volwassenen inzien hoe naïef en onschuldig kinderen kunnen zijn, terwijl het voor kinderen heel herkenbaar is! Het boek werkt naar een sterk einde toe dat je vast en zeker enorm zal verrassen!''



De Leesdetectives hebben ook een Top 5 gemaakt van de boeken van Pieter Koolwijk! Benieuwd of Gozert daar op één staat? Klik dan hier!



bottom of page