top of page

Gruwelijke Grappige Griezelverhalen - vooral heel vies!

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel behoren zonder twijfel tot de grappigste kinderboekenauteurs van Nederland. IJzersterke Verhalen - Gruwelijk grappige griezelverhalen is hun eerste bundel onder de naam De Lachende Zaag. Met zwart-witillustraties van Katrien Holland.


Ken je dat verhaal van die vrouw die in de gehaktmolen viel? Of van die tante met een lintworm van drieëndertig meter in haar buik? Of het waargebeurde verhaal van die grafkist waar nog geluid uit kwam? De Lachende Zaag verzamelde negen gruwelijk grappige griezelverhalen, die je beter niet aan je neefje van vier kunt voorlezen, maar waar je per ongeluk toch van in de lach schiet. Aangevuld met afschuwelijke weetjes, ijselijke versjes en gekke geestigheden!


Gruwelijk grappige griezelverhalen is een verrassende bundel vol gruwelijk grappige griezelverhalen, weetjes, versjes en geestigheden. Om vooral NIET te lezen voor het slapengaan!


Ijzersterke verhalen: Gruwelijke Grappige Griezelverhalen is een spraakmakende bundel van drie ervaren auteurs. Het boek staat bol van de bizarre verhalen die je fantasie flink op hol laten slaan!''Gruwelijke Grappige Griezelverhalen is een bundel met meer bizarre en grappige verhalen, dan griezelverhalen. Dit lijkt ook beter te passen bij de schrijvers die bij dit boek betrokken zijn. Bereid je voor op de meest smerige verhalen waar je niet bepaalt trek van zult krijgen!''

''Een boek met korte verhalen en gedichten over lintwormen, rattenkeutelpatat en een wedstrijd puistenknijpen. Voor liefhebbers van korte knotsgekke verhalen met een sterke maag.''


Comments


bottom of page