top of page

Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh - een spetterend vervolg!

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021Nu het Ministerie van Oplossingen opnieuw is opgericht, kan Nina niet wachten om aan de slag te gaan samen met Alfa, Ruben en mevrouw Vis. Het Internationaal Genootschap stuurt een bericht dat ze kunnen beginnen zodra de laatste openstaande zaak is opgelost. Een onopgeloste zaak? De kinderen duiken samen met mevrouw Vis in de archieven en ontdekken dat er inderdaad een zaak is uit 1953 waar het Ministerie nooit een oplossing voor heeft gevonden: de zaak van de vermoorde huisbaas en de verdwenen Van Gogh.


Het Ministerie gaat meteen aan de slag, maar het is niet gemakkelijk om aan informatie te komen uit die tijd, en daarbij worden ze nog steeds in de gaten gehouden door de Zilvermannen. Zullen ze de zaak alsnog ongemerkt tot een goed einde kunnen brengen?


Nina en Alfa waren na het oplossen van de eerste drie zaken nog maar net begonnen! In dit tweede deel van het Ministerie van Oplossingen gaan de twee tieners samen met Ruben aan de slag met een spannende zaak, waarbij zelfs een moord is gepleegd!

''Het Ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh is een spannend avontuur dat je in één ruk uitleest. Het is leuk, spannend en simpelweg stoer. Met Rotterdam als het toneel is dit een boek dat je niet zomaar mag laten liggen.''
''Een enorm sterk vervolg op het Ministerie van Oplossingen...Hou je van spanning en sensatie en ben je een echte speurneus? Dan is dit boek een aanrader. Speuren met vlinders in je buik naar een speld in een hooiberg... Ga er maar aan staan!''

Comments


bottom of page