top of page

Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria - niets is te gek in dit boek!

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Welkom in Bizarria, de vreemdste stad ter wereld. Er is een bodemloze rivier, een tunnel naar nergens en alle straten hebben er dezelfde naam. Je vindt er vegetarische piranha's, killervampiervleermuizen, een Portugees sprekende rat, en een piraat die de pest heeft aan piraten. Vreemder dan vreemd, toch?


Maar op een dag is alles anders. Een groeiend aantal mensen in Bizarria gedraagt zich plots zorgwekkend normaal. Wat is er aan de hand? Wie zit hier achter?


Bizarria vertelt het verhaal van Kipper, Tobias en Cimfonie, die plotsklaps hun hele wereld zien veranderen. Wanneer iedereen in Bizarria zich plotsklaps normaal gaat gedragen, is het tijd om op onderzoek uit te gaan. Waarom gedraagt iedereen zich opeens zo saai?


''Bizarria is een boek dat werkelijk alle kanten op schiet. De schrijver neemt soms zijn tijd om grapjes te maken. Hierdoor word je soms even uit het verhaal getrokken en dat gaat ten koste van de spanning. Geef je daar echter weinig om en wil je vooral lachen, dan is Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria vast iets voor jou!''''In Bizarria is iedereen raar. Als jij in Bizarria zou lopen, zou jij raar zijn, omdat je maar gewoon bent. Snap je het al? Een echte heks als juf, een trol die verschrikkelijk goed is in rekenen, dat is normaal in Bizarria. Maar dan wordt iedereen normaal. Ullgg. Dat wil je niet. Met humor neemt de schrijver je mee op een geweldig spannend avontuur! Een echte aanrader!''Wist je dat 'Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria' eigenlijk een Engelstalig boek is? Oorspronkelijk heet het boek 'The extremely weird thing that happened in Huggabie Falls'. Hieronder kun je een trailer vinden van dat boek!


Comments


bottom of page