top of page

Lars Leugenaar: De Stinkende Waarheid - één grote mop

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Lukt het Lars Leugenaar om te stoppen met liegen?

De stinkende waarheid is het tweede boek in de briljante serie van Joe Berger. Lars Leugenaar kreeg in korte tijd veel fans in Nederland! De boeken over Lars zitten vol humor en herkenbaarheid. De vlotte tekst en de graphic novel­achtige illustraties spreken zo aan dat je de boeken niet weglegt voor je ze uit hebt!


Lars Leugenaar: De Stinkende Waarheid is het tweede deel van de serie, waarin Lars het zichzelf weer bijzonder lastig maakt. Zijn zus verraadt dat Lars gek is op Steenwolf en graag naar zijn film zou willen, maar dit wordt nu tegen hem gebruikt! Lars mag de hele zomer niet meer liegen. Een onmogelijke taak, of gaat het hem toch lukken?
"Als je lezen nog niet zo leuk vind, of graag stripboeken leest, dan moet je Lars Leugenaar proberen. Een grappig boekje met een vlot tempo en stiekem een stripboek!"

''Lars Leugenaar: De Stinkende Waarheid is een boekje dat je snel uit hebt. Het leest snel door met de vele plaatjes. Nergens wordt het verhaal echt serieus, het is eigenlijk één grote mop die je doorbladert!''Comentarios


bottom of page