top of page

Jozua Douglas teaset zijn nieuwe boek!


We kennen Jozua Douglas allemaal van zijn hilarische serie Costa Banana, maar daar is afgelopen maand helaas een eind aan gekomen! Na zes delen is het klaar met president Pablo Fernando en Rosa en Fico. Misschien een reden om een traantje weg te pinken, maar tegelijkertijd betekent het dat de schrijver zijn handen vrij heeft voor een heel nieuw boek. De vraag is natuurlijk waarover dat zal gaan!


In zijn eigen nieuwsbrief geeft hij al een tipje van de sluier! Trouwe fans van Jozua Douglas krijgen namelijk een ontmoeting met oude bekenden De Bruin en Lev, die al een rol speelden in het boek De Verschrikkelijke Badmeester. Meneer De Bruin heeft namelijk besloten een detectivebureau te starten (oh jee, concurrentie voor ons!). Samen met Lev gaat hij op onderzoek uit om een uiterst mysterieuze zaak op te lossen! Wie De Verschrikkelijke Badmeester niet heeft gelezen, hoeft zich niet druk te maken, zo laat Jozua Douglas weten.


Costa Banana-serie in jouw schoen!


Voor wie altijd al zijn Costa Banana-serie compleet wilde maken, is nu de uitgelezen kans aangebroken! De boeken zijn maar tien euro per stuk, behalve het nieuwste deel. Wil je de Sint duidelijk maken dat je de boeken wilt, dan kun je via deze link plaatjes van de boeken downloaden om op je verlanglijst te plakken!


Wil jij voortaan zelf de nieuwsbrief van Jozua Douglas ontvangen? Klik dan hier!

Comments


bottom of page