top of page

MEGA Smiley Zoekboek | Tel ze maar eens voor het slapengaan


Boeken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Vooral de manier waarmee je met een boek aan de slag gaat, kan enorm verschillen. Bij boeken denken de meeste mensen meteen aan leesboeken, maar wat dacht je van doe-boeken, informatieboeken, gedichtenbundels en zoekboeken! Het MEGA Smiley Zoekboek valt in de laatste categorie en laat lezers smileys zoeken tot ze een ons wegen. Tenminste, misschien vind je ze net wat sneller.


Het zoekboek komt in een gigantisch formaat, dus opvallen doet het meteen. In het MEGA Smiley Zoekboek bezoek je twaalf werelden waarin je opzoek gaat naar de meest uiteenlopende smileys. Verwacht niet dat je alleen moet zoeken naar de smileys die je van Facebook en WhatsApp kent. Nee, smileys van slakken, vlinders, en sterren passeren ook de revue. Dat alles is terug te vinden op een gigantische pagina waar de smileys je om de oren vliegen. Het boek stuurt je van locatie naar locatie. Zo start je avontuur in de stad, maar verhuis je al snel naar het pretpark, de ruimte en zelfs een spookhuis.

Het MEGA Smiley Zoekboek is laagdrempelig zonder poespas. De opdracht is simpel: in elke omgeving zijn er zeven smileys verstopt die jij moet vinden. Je kunt hier natuurlijk een wedstrijdje van maken of je zoon of dochter een beetje op de goede weg helpen. In een bovenbouwgroep op de basisschool kan het boek niet te lang de aandacht vasthouden, maar kleuters en middenbouwers zullen sneller ondergedompeld worden in de kleurrijke werelden die uitgever Baeckens Books voor ons heeft geschapen!


 

Wij raden dit boek aan voor...

...kinderen die meer chatten met smileys dan met woorden

...lezers die gek zijn op zoekplaatjes

...lezers die wel toe zijn aan een vrolijk zoekboek!

 

Samenvatting / Omslag

Dit megagrote zoekboek neemt je mee op een reis door Smiley World en zit barstensvol Smileys! Ga op zoek naar de verborgen Smileys in de stad, in het stadion, in het lab van een gestoorde wetenschapper, in de ruimte, op een dance festival… Een vrolijk boek vol gekke Smileys om je suf te zoeken!

Comentarios


bottom of page