Win een exemplaar van Sloop dit boek!
top of page

Win een exemplaar van Sloop dit boek!


Met boeken moet je netjes omgaan. Tenminste, dat is wat ons van kinds af aan wordt ingefluisterd. Geen hoekjes vouwen van bladzijdes, maar gewoon een boekenlegger gebruiken. Niet het boek wegsmijten als je klaar bent met lezen, maar het weer netjes in de kast zetten. Er zijn een hoop dingen die we niet mogen, maar wat mogen we dan eigenlijk wel? Nou, in het geval van Sloop dit boek! lijken de mogelijkheden haast onbeperkt. Dit boek daagt je uit om hem te slopen door middel van de nodige challenges. Lukt het jou om dit boek te trotseren en je helemaal uit te leven aan de hand van tal van opdrachten?



In samenwerking met uitgeverij Van Goor geven wij een exemplaar weg van het boek! Uiteraard niet het exemplaar waar wij in onderstaande video flink mee in de weer zijn geweest, maar een gloednieuw exemplaar dat nog helemaal uitgeleefd moet worden!

Hoe maak je kans?

  1. Volg ons op Facebook en/of Instagram

  2. Like deze winactie

  3. Wacht geduldig af totdat de winnaar bekend wordt gemaakt op zaterdag 6 februari!


Wij zouden het daarnaast superleuk vinden als je je nog even abonneert op ons YouTube-kanaal! Dat is voor ons weer een extra bevestiging dat onze video's worden gewaardeerd!


Veel succes en wie weet ben jij wel degene die binnenkort met Sloop dit boek! in handen staat!

bottom of page