Geef jouw leesonderwijs een boost!

Vanaf het schooljaar 2021/2022 komen De Leesdetectives graag naar jouw school om het leesonderwijs een flinke boost te geven! Momenteel zijn de voorbereidingen hiervoor in volle gang. Wij zijn voor drie verschillende onderdelen te boeken!

Leesmotivatie

in jouw groep

Kan jouw groep wel een boost in leesmotivatie gebruiken? Of bestaat jouw groep juist al uit leesfanaten die hier graag in doorpakken? Wij komen graag bij je in de groep om met de kinderen aan de slag te gaan!

De

schoolbibliotheek

Kan jouw schoolbibliotheek wel een oppepper gebruiken? Wil je graag advies over de huidige staat van je bibliotheek? Wij komen graag bij je langs om je daarbij te helpen!

Het schoolteam

Kan de leesmotivatie onder kinderen én leerkrachten wel een frisse dosis energie gebruiken? Willen jullie als team schoolbreed het verschil gaan maken? Wij komen graag langs!

We zijn achter de schermen nog druk bezig om alles vorm te geven en zullen zo spoedig mogelijk meer informatie bekend maken. Wil je alvast interesse tonen voor volgend schooljaar? Stuur dan een mailtje naar leesdetectives@gmail.com!

De Leesdetectives - © 2020 

Mail ons: leesdetectives@gmail.com

  • Instagram Leesdetectives
  • Leesdetectives YouTube
  • Leesdetectives Facebook page