Geef jouw leesonderwijs een boost!

Het leesonderwijs in Nederland staat onder druk. We bungelen in Europa onder aan de lijst wat betreft de leesmotivatie van kinderen. Maar waarom? Dat is toch helemaal niet nodig? 

 

We merken dat veel leerkrachten graag willen dat de kinderen in hun groep met enthousiasme lezen, maar de expertise en tijd ontbreekt om hier mee aan de slag te gaan. Daarom willen wij graag onze handen voor jullie uit de mouwen steken!

De Leesdetectives bij jou op school!

Wat tof dat je overweegt om ons uit te nodigen bij jou op school! Je vraagt je misschien af wat we precies komen doen wanneer we langskomen. Onze focus ligt op het boosten van de leesmotivatie. Onze workshops duren ongeveer 60 minuten en zijn interactief, inhoudelijk en motiverend. De kinderen luisteren niet alleen, maar gaan ook zelf met de allernieuwste boeken aan de slag.

Voor het bedrag van €75* per workshop gaan wij bij jou op school aan de slag**. Natuurlijk is het ook mogelijk om meteen meerdere workshops op een dag te boeken, verdeeld over verschillende groepen en leeftijden. Wil je schoolbreed de leesmotivatie aanpakken gedurende een langere periode? Dan gaan we daar graag over in gesprek! Denk bijvoorbeeld aan maandelijkse workshops schoolbreed. Onze workshops kunnen ook een interessante optie zijn voor de subsidies van het Nationaal Plan Onderwijs! Mocht je dus iets anders in gedachte hebben dan een losse workshop, neem dan even contact op via contact@leesdetectives.nl!

*Wij rekenen €75,- per workshop exclusief voorrijkosten vanaf Vlaardingen.

** De workshops vinden enkel op maandagen en dinsdagen plaats, omdat wij de rest van de week nog zelf voor de klas staan! :-)

 

Kikker en Pad.jpg
Vraag nu vrijblijvend een bezoek aan!
In welke maand(en) mag de workshop plaatsvinden?
Monster Zoo.jpg

Bedankt voor de inzending!

Korting.png