top of page

Inspiratielezing schoolteams

''Een echte eye-opener, ik kan niet anders zeggen.''

Suzan, Intern Begeleider

''Ik wist niet dat er zoveel kinderboeken uitkomen ieder jaar!''
Inge, Schooldirectrice

 

 

Op de hoogte zijn van alles wat zich in de wereld van de kinderboeken afspeelt, is niet voor iedereen te doen. Zeker niet voor leerkrachten die tal van andere taken op zich hebben genomen en de ene na de andere theoretische cursus moeten volgen. Om toch een beetje een inzicht te geven in wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en wat er allemaal op de markt is, geven wij inspiratielezingen voor schoolteams!

Wat is een inspiratielezing?

Laten we allereerst vooropstellen: wij komen allebei uit het onderwijs. Te vaak hebben wij bij lezingen en cursussen gezeten waarbij we moeite hadden om onze ogen open te houden. Te vaak was het alleen maar zenden van de spreker. Bij het ontwikkelen van onze inspiratielezingen stond voor ons dan ook één ding vast: het moet niet saai zijn.

Tijdens de inspiratielezing vertellen wij kort en bondig over de theorie achter leesmotivatie. Daarnaast is er onder andere een quiz en gaan we zelf aan de slag met de nieuwste kinderboeken. Niets is leuker dan snuffelen in de allernieuwste kinderboeken.

Ons doel is om na afloop een indruk te hebben gegeven van de huidige wereld van kinderboeken, het belang en de gedachte achter leesmotivatie te hebben aangestipt en ook de leerkrachten weer enthousiast te hebben gemaakt over het kinderboek.  

Vraag nu vrijblijvend informatie aan!

whatsapp-logo.png
De beller
(en apper)
is sneller!

      0630581292

Bedankt voor de inzending!

bottom of page