top of page

Het Grote Kluitman Griezelboek - griezelen met wisselend succes

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Griezel jij ook graag lekker weg bij een spannend boek of verhaal? Goed nieuws! Met Het Grote Kluitman griezelboek kun je wel tien keer genieten van een gruwelijk griezelig verhaal. Vampieren, ­spoken, een griezelbril, horrorclowns en nog veel meer… Dit boek is alleen voor lezers die durven!

Gerenommeerde auteurs zoals Manon Sikkel, Sanne de Bakker en Marlies Slegers bundelden hun krachten voor dit unieke verhalenboek, een must-read voor iedereen die graag op het puntje van zijn stoel zit als hij leest! Bij elk verhaal is er door diverse illustratoren een passende illustratie gemaakt.


In dit boek zijn tien verschillende griezelverhalen terug te vinden. Ideaal voor de lezer die niet van lange verhalen houdt. Elk verhaal is rond de twintig bladzijdes lang, maar dat betekent niet dat ze minder spannend zijn!

''Het Grote Kluitman Griezelboek is een interessante bundel voor iedereen die van griezelen houdt. Niet alle tien de verhalen zijn even sterk (sommige zelfs echt wat minder). Het bewijst maar weer eens dat je als boekenschrijver goed kan zijn in alle genres!''

De top 10 van Sander

 1. Kampioenenbloed

 2. Schooltuinen

 3. Verdwaald

 4. Zwerfkat

 5. De geheime griezelbril

 6. Monster achter de muur

 7. Doorzichtig

 8. Spoken in Schotland

 9. Uitbraak in Zombiepark

 10. Het wonderlijke verjaardagsfeest van Guusje Toverrijst


''Een serie verhalen van Kluitman waarin beroemde schrijvers een kort griezelverhaal schrijven. Voor de echte spanningsfanaten een genot om te lezen. Sommige verhalen zijn sterker of spannender dan andere. Alle verhalen hangen op de grens van wat kan en wat niet. Spannend dus!''
De top 10 van Yannick

 1. Schooltuinen

 2. Spoken in Schotland

 3. Doorzichtig

 4. Verdwaald

 5. Monster achter de muur

 6. Kampioenenbloed

 7. Uitbraak in Zombiepark

 8. Zwerfkat

 9. De geheime griezelbril

 10. Het wonderlijke verjaardagsfeest van Guusje Toverrijst


Comments


bottom of page