top of page

Het Ministerie van Oplossingen - het begin van iets moois

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Nina is een avontuurlijk meisje van 11 jaar dat niet van stilzitten houdt. Haar vader is postbode en als hij op een dag een brief aan het mysterieuze Ministerie van Oplossingen mee naar huis neemt, schreeuwt die er natuurlijk om gelezen te worden. De brief is van de 9-jarige Ruben die op school gepest wordt door de gemene Sophia en haar vriendinnen. Hij hoopt dat het ministerie hem kan helpen dit op te lossen. Nina besluit dan om samen met haar beste vriendin, Alfa, Ruben te gaan helpen, aangezien zo'n ministerie natuurlijk niet echt bestaat. Maar dankzij Ruben en zijn stokoude buurvrouw ontdekken ze dat ze zich daarin vergissen: er heeft wel degelijk een Ministerie van Oplossingen bestaan. Ze kunnen zelfs meehelpen aan het opnieuw oprichten ervan, als Sophia hun geheim tenminste niet ontdekt…


Ministerie van Oplossingen is het eerste deel van een reeks aan boeken waarin de meest eigenzinnige mysteries worden aangepakt. Maar de vraag is natuurlijk ook of ze worden opgelost!


"Een avontuurlijk boek van Sanne Rooseboom. Het ministerie van oplossingen deel 1 is niet het spannendste verbaal, maar we geloven dat dit een opmaat is naar spannendere verhalen, want er zit zeker een spannender verhaal in!"

''Het Ministerie van Oplossingen is een boek dat de basis legt voor nog heel veel avonturen. Het boek had misschien iets mysterieuzer en spannender gekund. De potentie is er! Ik verwacht dat de volgende delen een stuk spannender uitpakken!"

Comments


bottom of page