top of page

Boekennieuws | Lachen geblazen: bouwblunders is aantocht!

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021


Een boek over bouwen is misschien niet het meest voor de hand liggende onderwerp, maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn! Op 1 december brengt uitgeverij De Fontein het boek Bijzonder beroerde bouwers uit, wat geschreven is door Sean Connoly en geïllustreerd is door Pat Lewis. Niet alleen een leuk boek, maar ook een leerzaam boek.


Het boek is niet alleen interessant als je van lezen houdt, maar is ook leuk voor diegene die graag de handen uit de mouwen steken! Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Titanic laten zinken of een brug bouwen die toch wel erg wankel is! Niet elk bouwwerk is dus een succes en het is interessant om daar meer van te weten te komen!


Over Bijzonder Beroerde Bouwers Eigenlijk is de scheve toren van Pisa een grote fail. En het is niet de enige bouwblunder uit de geschiedenis...

Wat dacht je van de presentatie van de elektrische auto zonder dak op een regenachtige middag midden in de winter? Of het meer in Louisiana dat leegliep als een badkuip? Bijzonder beroerde bouwers staat vol hilarische bouwkundige rampen en experimenten om thuis te doen. Want jij kunt dit stukken beter! Toch?


Comments


bottom of page