top of page

Er zit een Dinosaurus op de 13de verdieping | Niet wéér!!!

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2021Er zit een dinosaurus op de 13de verdieping; prentenboek; omslag; hotel; meneer Snurkmans; dieren

Het zou je maar gebeuren: je komt een hotelletje in, omdat je er even lekker uit wil zijn. Echter, wanneer je net wil gaan slapen kom je er achter dat er iets of iemand anders ook in die kamer slaapt. Dat overkomt meneer Snurkmans ook en hoe aardig de portier toch ook is, dit zou jij toch ook niet pikken!?


Want op iedere verdieping waarop Meneer Snurkmans probeert te slapen, daar zit wel een ander dier. Meneer Snurkmans pikt het ook niet, maar om nou weg te lopen uit het hotel, dat is ook weer wat. Dus probeert hij iedere verdieping en op iedere verdieping zit een grote of een kleine (vaak onaangename) verrassing. Maar wat hij ervaart als hij op de bovenste veel te grote verdieping komt, dat gaan we niet uit de doeken doen. (Gelukkig heb je niet voor niets een titel)


Er zit een dinosaurus op de 13de verdieping is een grappig prentenboek, gebaseerd op dieren en verrassing, want wie zal er nu weer op de volgende verdieping verschijnen? Natuurlijk heeft ieder dier zijn eigen eigenaardigheid en dat is voor een heer als Meneer Snurkmans absoluut niet fijn. Het plot is grappig en de plaatjes zijn ontzettend vrolijk.

Illustratie uit Er zit een Dinosaurus op de 13de verdieping
© Fontaine uitgevers
 

Dit boek is voor...

...lezers die houden van dieren

...lezers die graag verrast worden

...lezers die ook niet graag met een spin slapen.

 

Omslag/Samenvatting


Zal meneer Snurkmans ooit een oog dichtdoen in het hotel? Op de eerste verdieping hoort hij gepiep, op de tweede verdieping heeft hij het koud, op de derde verdieping druppelt water naar beneden. Dan zijn er nog verdiepingen met spinnen, giraffes, hamsters en een bijen.

Boos beent meneer Snurkmans naar de dertiende verdieping. Die lijkt leeg. In een gigantische kamer staat alleen een gigantisch bed met een gigantisch kussen. Zal hij daar eindelijk lekker kunnen slapen?


Comentarios


bottom of page